Medové certle
Potřeby:
--------------
1 díl včelího medu
1 díl burských oříšků
Postup:
---------------
V menším hrníčku vaříme med tak dlouho, až se začne škvařit. Když voní jako přeškvařené máslo, hrníček odstavíme z ohně a přisypeme strouhané oříšky.
Rychle promícháme a lžičkou namočenou ve studené vodě nabíráme hmotu a lijeme do hromádek na plech, který jsme potřeli voskem. Necháme ztuhnout a poté odlupujeme nožem.
--------------
1 díl včelího medu
1 díl burských oříšků
Postup:
---------------
V menším hrníčku vaříme med tak dlouho, až se začne škvařit. Když voní jako přeškvařené máslo, hrníček odstavíme z ohně a přisypeme strouhané oříšky.
Rychle promícháme a lžičkou namočenou ve studené vodě nabíráme hmotu a lijeme do hromádek na plech, který jsme potřeli voskem. Necháme ztuhnout a poté odlupujeme nožem.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home