Ovocné Vdolečky
(10-12 porcí)
Vdolečky nazývané v Anglii
"scones" mají vždycky úspěch.
Naplníme-li je ovocným džemem,
nemusíme je sladit.
Doba přípravy: trvá přibližně
15 minut, pečení 10-15 minut.
Příprava: Těsto nerozvalujeme
na příliš tenkou placku, vdolečky
by v troubě správně nenabyly na
výšce.
Obměna: Místo hrozinek a slu-
nečnicových semínek můžeme do těsta přidat jiné sušené ovoce
a ořechy nebo semínka.
Vdolečky nazývané v Anglii
"scones" mají vždycky úspěch.
Naplníme-li je ovocným džemem,
nemusíme je sladit.
Doba přípravy: trvá přibližně
15 minut, pečení 10-15 minut.
Příprava: Těsto nerozvalujeme
na příliš tenkou placku, vdolečky
by v troubě správně nenabyly na
výšce.
Obměna: Místo hrozinek a slu-
nečnicových semínek můžeme do těsta přidat jiné sušené ovoce
a ořechy nebo semínka.
Labels: dia
0 Comments:
Post a Comment
<< Home