Burizonové hrudky
10 dkg ztuženého tuku, 15 dkg mléčné čokolády, 3 lžíce malkaa, 1 1 sáček burizonů
Tuk a čokoládu rozehřejeme a pořádně vymícháme, přidáme malkao a opět promícháme. Vmícháme burizony, tolik aby je kaše slepila. Lžičkou tvoříme hrudky na oplatky a necháme zaschnout.
Medvědí tlapky nepečené
25 dkg cukru svaříme v 1/8 l vody, až je z toho hustý sirup. Přidáme 3 dkg rozpuštěného másla, 25 dkg sekaných ořechů nebo mandlí, trochu tlučeného hřebíčku a skořice.
Mícháme, až se vše spojí a hmota zčervená. Necháme vychladnout a naplníme do vymaštěných formiček. Ztuhlé vyklopíme.
10 dkg ztuženého tuku, 15 dkg mléčné čokolády, 3 lžíce malkaa, 1 1 sáček burizonů
Tuk a čokoládu rozehřejeme a pořádně vymícháme, přidáme malkao a opět promícháme. Vmícháme burizony, tolik aby je kaše slepila. Lžičkou tvoříme hrudky na oplatky a necháme zaschnout.
Medvědí tlapky nepečené
25 dkg cukru svaříme v 1/8 l vody, až je z toho hustý sirup. Přidáme 3 dkg rozpuštěného másla, 25 dkg sekaných ořechů nebo mandlí, trochu tlučeného hřebíčku a skořice.
Mícháme, až se vše spojí a hmota zčervená. Necháme vychladnout a naplníme do vymaštěných formiček. Ztuhlé vyklopíme.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home