Domácí čokoláda
Potřeby:
---------------
50 g kakaa
250 g cukru-moučky
250 g tuku Ceres
1 vanilkový cukr
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce škrobové moučky
Postup:
---------------
V pánvi rozpustíme tuk. Všechny ingredience smícháme na papíru, dáme do cedníku a pomalu přesíváme do rozpuštěného tuku.
Potom směs odstavíme z plotny a necháme chvíli ztuhnout a přidáme 1 polévkovou lžíci rumu.
Směsí pak naplníme formičky a necháme v chladu ztuhnout.
---------------
50 g kakaa
250 g cukru-moučky
250 g tuku Ceres
1 vanilkový cukr
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce škrobové moučky
Postup:
---------------
V pánvi rozpustíme tuk. Všechny ingredience smícháme na papíru, dáme do cedníku a pomalu přesíváme do rozpuštěného tuku.
Potom směs odstavíme z plotny a necháme chvíli ztuhnout a přidáme 1 polévkovou lžíci rumu.
Směsí pak naplníme formičky a necháme v chladu ztuhnout.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home