Smažená jablka
1 kg jablek, tuk na smažení.
Těstíčko: 2 vejce, 3 lžíce bílého vína, sůl, hladká mouka, 0,2 dl mléka.
Jablka oloupeme, jaderníky vykrojíme, pokrájíme na menší kousky. Obalujeme v těstíčku a ihned smažíme na tuku do růžova.
Příprava těstíčka: Žloutky utřeme s bílým vínem, solí a hladkou moukou. Postupně přidáváme za stálého míchání mléko a nakonec sníh.
Těstíčko: 2 vejce, 3 lžíce bílého vína, sůl, hladká mouka, 0,2 dl mléka.
Jablka oloupeme, jaderníky vykrojíme, pokrájíme na menší kousky. Obalujeme v těstíčku a ihned smažíme na tuku do růžova.
Příprava těstíčka: Žloutky utřeme s bílým vínem, solí a hladkou moukou. Postupně přidáváme za stálého míchání mléko a nakonec sníh.
Labels: jablka
0 Comments:
Post a Comment
<< Home