Tuesday, April 25, 2006

Kastrůlek

Těsto-
6 vajec
180 g polohrubé mouky
150 g cukru
1 prášek do pečiva
citrónová kůra
krém-
plechovka kondenzovaného mléka
1 máslo
moučkový cukr uvaříme bezbarvé želé z 1 l vody a necháme
vychladnout
trochu rumu Vypracujeme těsto a po upečení odkrojíme 1 cm silnou placku a odložíme ji stranou. Zbylý piškot vydlabeme z formy tak, aby nám zůstalo těsto po obvodu (jako kastrůlek). Vydlabané drobky dáme do misky, pokapeme rumem a přidáme mléko, 1 máslo, moučkový cukr a uvařené želé a našleháme do krému. Krém vrátíme do kastrůlku, který zůstal z piškotu a přiklopíme pokličkou (seříznutým piškotem).Polijeme čokoládou a dáme ztuhnout.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home