Thursday, April 20, 2006

Hawajské slunce

1 ananas
1 pomeranč
200 g jahodového protlaku
100 g kompotových meruněk
100 g kompotových broskví
100 g kompotových třešní
100 g sekaných pistácií
jahodový džem
olivový olej
Na těstíčko:
hladká mouka
vejce
mléko
vanilkový cukr Z ananasu odkrojíme silnější plátky, které oloupeme. Pomeranč také oloupeme a rozkrájíme na plátky. Z mouky,vejce, mléka a vanilkového cukru si připravíme těstíčko, ve kterém plátky obalujeme a ihned je smažíme na oleji. Necháme okapat a pak mažeme džemem a slepujeme vždy plátek ananasu a pomeranče. Přelijeme jahodovým protlakem. Na špejle si navlékneme kousky kompotovaného ovoce a šikmo je zapichujme do obaleného ananasu s pomerančem. Celé sypeme sekanými pistáciemi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home