Francouzská bageta
Zdroj: Clatronic
Ingred.:
450 ml Voda
1 1/2 PL Med
1 1/2 L S l
1 1/2 L Cukr
800 g Mouka typu 550
1 1/2 bal. Suché droždí
Postup:
Jakmile je t sto hotové, rozd lte je na 2 - 4 díly, vymodelujte je do
tvaru dlouhých bochník a necht je odležet po dobu 30 - 40 minut.
Ud lejte v horní ásti n kolik šikmých zá ez a upe te chléb v
troub .
Hmotnost chleba 1000 g
Ingred.:
450 ml Voda
1 1/2 PL Med
1 1/2 L S l
1 1/2 L Cukr
800 g Mouka typu 550
1 1/2 bal. Suché droždí
Postup:
Jakmile je t sto hotové, rozd lte je na 2 - 4 díly, vymodelujte je do
tvaru dlouhých bochník a necht je odležet po dobu 30 - 40 minut.
Ud lejte v horní ásti n kolik šikmých zá ez a upe te chléb v
troub .
Hmotnost chleba 1000 g
Labels: chleb
0 Comments:
Post a Comment
<< Home