Sunday, July 15, 2007

TIRAMISU

Materiál:
Tvaroh Danone jemný – 30 dk alebo syrečky LUČINA
½ tegliku sladkej šľahačky
1 stužovač šlahačky
3 celé vajcia
1 bal. Vanílkového cukru
2 a ½ PL kryštálového cukru
½ dcl kávy Nesca
1 balíček oválnych piškot
1 dcl Mandlového likéru – AMARETY

Postup:
3 žĺtky vyšľahať s kryšt. cukrom, postupne pridávať tvaroh + vanílku
zvlášť vyšlahať šlahačku + stužovač šlahačky
vyšlahať bielka a potom spolu jemne zmiešať s krémom
Na spodok nádoby 30x20 uložíme piškoty, polejeme kávou a likérom, potrieme krémom a potom opakujeme piškoty a krém na vrch. Dáme stuhnuť do chladničky a posypme horkým kakaom alebo čokoládovou ryžou.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home