Monday, October 15, 2007

1. Všechno ovoce jemně umeleme mlýnkem na maso nebo
rozmixujeme. 2. Ovoce nasypeme do mísy, při-
dáme ostatní suroviny a dobře
promícháme.
3. Vymastíme dvě pudinkové formy s objemem 1,5 litru a směs do
nich rozdělíme.
4. Povrch pudinků přikryjeme
namaštěným pergamenovým papírem.
5. Vezmeme dva dostatečně velké
čtverce alobalu, položíme je na
pudinkové formy a pod okraji

utáhneme provázkem.
6. Pudinky postavíme do velkého hrnce na převrácenou misku nebo
na podložku pod hrnce.
7. Přilijeme tolik vařící vody,
aby mísy s pudinkem byly do dvou
třetin ponořené.
8. Hrnec přikryjeme poklicí a pudinky vaříme 4-5 hodin.
Vodu pravidelně dolíváme.
9. Formy s pudinkem vyndáme a odstraníme z nich papír.
10. Pudink vyklopíme - na formu
položíme převrácený talíř
a celou formu i s talířem
otočíme. Mírně jí potřásáme,
aby se pudink uvolnil.
11. Před podáváním můžeme pudink polít pálenkou a zapálit.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home